GNOCCHI:
Sega suures kausis pehme ricotta ja riivitud Grana Padano omavahel. Lisa natuke jahu, et segu paremini koos püsiks (NB! liiga palju jahu muudab gnocchid kõvaks!) Sõtku tainas kergelt jahusel laual ühtlaseks.
Võta ports tainast ja veereta umbes 2 cm "vorstideks". Lõika need 125 mm juppideks.
Tee kahvliga igale gnocchile triibud - triibud aitavad kastmel gnocchi külge jääda.
Pane gnocchid ühekordse kihina alusele ning kata veidi niisutatud puhta köögirätikuga, et vältida liigset kuivamist. Soovi korral hoia kuni valmistamiseni kas külmkapis või sügavkülmas.
Gnocchide keetmiseks pane need soolaga maitsestatud keevasse vette umbes 1 minutiks. Gnocchid on valmis, kui need pinnale kerkivad.
KASTE:
Sulata potis või, lisa värsked salveilehed.
Nõruta keedetud gnocchid hoolega ja lisa potti. Kuumuta salveivõis umbes 30 sekundit.
Ricotta gnocchi salveivõiga
Gnocchi on Itaalia päritolu väikesed pehmed klimbid. Siin on ricotta juustu ja Grana Padano juustuga tehtud gnocchi.