Kalamarjakaste

Põhjamaades populaarne hapukoorekaste, mida serveeritakse suitsukala ja suitsukalasuupistete kõrvale.

Imelihtne teha, aga kalamarjalisandi tõttu väga elegantne ja luksuslik.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

150 g Saare Smetana või 20% hapukoort

1 sl hästi peenelt hakitud sibulat

100 g kergelt soolatud forelli- või lõhemarja

veidi musta või valget pipart

2 sl hakitud tilli

Valmistamine

Haki sibul hästi peeneks, haki till. Sega kõik kastmeained omavahel.

Serveeri näiteks terve kuumsuitsulõhe või -forelli või siis nt lõherullide kõrvale.

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Annika Kits
postitatud 16.08.2013 13:48

Väga lihtne teha, maitsev ja pidulik, soovitan soojalt!