Lõherullid

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

paar lõhefileed

purustatud konservitud ananassi

sinihallitusjuustu

riivitud emmentali juustu

hakitud tilli

valget pipart või sidrunipipart

Valmistamine

Nõruta purustatud ananass ja sega sinihallitusjuustupuru ja riivitud juustuga.
Laota kalafileed laua peal teineteise kõrvale (väga paksud fileed lõika õhemaks). Maitsesta, puista üle tilliga ning määri peale ananassi-juustusegu. Keera fileed tihedasti üheks suureks rulliks ning kinnita kokteiltikkudega. Lase paar tundi maitsestuda.
(Et kalarulli oleks lihtsam viiludeks lõigata, pane see umbes 20 minutiks sügavkülma).
Lõika kalarull individuaalseteks rullideks.
Prae võis või õlis mõlemalt poolt kaunilt pruuniks. Seejärel kata pann kaanega ning hauta kaane all tasasel tulel 5-8 minutit, kuni lõherullid on küpsed.
Serveeri õhukesteks laastudeks lõigatud porgandi ja suvikõrvitsa ning kalamarjakastmega. .
LISA KOMMENTAAR