Hommikusele kaerahelbepudrule lisavad põnevust riivitud õun ja porgand.
1 l vett
1 suur või 2 väikest õuna
2 väikest porgandit
4 dl kaerahelbeid
1 sl mett
0.5 tl soola
0.25 tl kaneeli
Koori ja riivi õunad ja porgand. Maitsesta keev vesi soolaga, lisa riivitud õun ja porgand ning kaerahelbed. Keeda umbes 10 minutit.
Maitsesta mee ja kaneeliga.
Soome K-Marketi retsept (Omena-kaurapuuro), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sove.
Mingid mahlasemad (puu)viljad võiks veel sisse tükeldada. Natuke liiga kuivaks jäi.
Foto ka:
No ei ole kohe veega keedetud pudru fänn....
Tegin piimaga. Hea puder tuli!
Keetsin õunamahlas ja segasin sisse ka suure lusikatäie maapähklivõid. Imehea sai nii!
Õuna-kaerapuder
Hommikusele kaerahelbepudrule lisavad põnevust riivitud õun ja porgand.