Spinati-fetaomletid

Kreekapärased portsjonomletid, mis küpsevad muffinivormides. Serveeri salatiga, arvestades 2 miniomletti sööja kohta.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 suurt muna

1 dl piima

0.5 tl soola

riivitud muskaatpähklit

100-150 g sulatatud külmutatud spinatit

150-200 g hakitud fetajuustu

Valmistamine

Jaota hakitud spinat ning fetajuust võitatud muffinivormidesse (12 vormi; võid vormid ka pabervormidega vooderdada).

Sega munad kausis kahvliga katki. Lisa piim ja maitseained tõsta segu kulbi abil vormidesse.

Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.

Miniomletid kerkivad ahjus kenasti, ent kukuvad ahjust välja võttes uuesti kokku.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 09.07.2010 13:50

Head olid, panin peale pisut magusat chillikastet(muidu olid liiga mahedad, minu jaoks)

miakrete
postitatud 17.04.2013 12:50

suht mahedikud, väga head.

Kaare
postitatud 05.03.2016 11:27

Kõik sõid, isegi lapsed maitsesid :) Alguses sain pahandada, et liiga soolased, aga tegelikult olid soolasemad kohad vaid need, kuhu juustutükk oli sattunud.