Kuumad hakklihasaiad

Klassikaline kuum hakklihasai :)

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 päts saia

Hakklihakate:

600 g veisehakkliha

3 muna

1 peenelt hakitud sibul

3-4 hakitud küüslauguküünt

peotäis hakitud värsket tilli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Laota saiaviilud ahjuplaadile.

Sega katteained kausis omavahel, siis jaota saiaviiludele ja jaota kahvliga õhuliselt laiali. Küpseta 200-kraadises ahjus u 15 minutit, kuni liha on kenasti läbi küpsenud ja sai kaunilt krõbe ja kuldne. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Alois
postitatud 05.12.2013 14:31

Suhteliselt hea retsept.