2,5 dl ehk 150 g pitsapõhjapulbrit
vett
Kate:6 viilu suitsusinki
1 dl nõrutatud maisi
0,5 dl itaalia tomatikastet
1,5 dl riivitud juustu (u 75 g)
Sega pitsapõhjapulber veega ühtlaseks tainaks ning rulli jahusel laual õhukeseks. Lõika tainast 6-7 cm kettad ning aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Määri tomatikaste pitsapõhjadele. Kata singiribade, maisi ning riivitud juustuga.
Küpseta 250-kraadise ahju keskosas 7-9 minutit.
Rootsi Arla retsept (Arlaköket 2/2004, Kalasgoda minipizzor), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
see pitsa on lihtsalt suurepärane
Mõnusad pitsad, sobisid ideaalselt lapse sünnipäevalauale.
Mulle singi-maisi kooslus sobis. Üldse meeldis see, et koostisaineid oli vähe. Mais tegi pitsa mahlakaks. Lihtne teha ja kuna kogu see kogus (umbes topelt originaalkogust) 4 inimese (3 neist noormehed) ära hävitati, siis järelikult olid söödavad (loe:head). Sobis väga hästi antud peo näppudega söömise ideoloogiaga. Teine kordki võiks midagi sellist teha. Ma eeldan, et sellised minipitsad võiks ka lastele peale minna ja sobiksid hästi ka piknikukorvi.
Minipitsad
Väikesed pitsad, mille katteks on tomatikaste, singiribad, mais ja juust.