Lihtne aasiapärane kalaroog. Serveeri seesamiseemnetes paneeritud siiafileed vokitud köögiviljadega.
300 g siiakala või muud kalafileed
1 sl õli
1 sl jaapani sojakastet
2 sl seesamiseemneid
meresoolahelbeid
2 sl õli
Sega õli ja sojakaste omavahel ning määri kalafileedele. Kasta kalafileed seesamiseemnetesse.
Kuumuta pannil õli. Aseta kalafileed pannile, nahapool allpool. Pruunista mõlemalt poolt kaunilt kuldseks.
Serveeri vokitud köögiviljadega, soovi korral puista kalale meresoolahelbeid.
Inspiratsioon Soome ajakirjast Ruokamaailma, pildi tegi ILSE.
Mulle maitses, ära kala üle küpseta :)
Seesamisiig
Lihtne aasiapärane kalaroog. Serveeri seesamiseemnetes paneeritud siiafileed vokitud köögiviljadega.