Seesamisiig

Lihtne aasiapärane kalaroog. Serveeri seesamiseemnetes paneeritud siiafileed vokitud köögiviljadega.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g siiakala või muud kalafileed

1 sl õli

1 sl jaapani sojakastet

2 sl seesamiseemneid

meresoolahelbeid

Praadimiseks:

2 sl õli

Valmistamine

Sega õli ja sojakaste omavahel ning määri kalafileedele. Kasta kalafileed seesamiseemnetesse.

Kuumuta pannil õli. Aseta kalafileed pannile, nahapool allpool. Pruunista mõlemalt poolt kaunilt kuldseks.

Serveeri vokitud köögiviljadega, soovi korral puista kalale meresoolahelbeid. 

  • Gluteenivaba/LCHF versiooni jaoks kasuta gluteenivaba sojakastet, nt jaapanlaste Tamari't. 

Inspiratsioon Soome ajakirjast Ruokamaailma, pildi tegi ILSE.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 01.03.2016 21:28

Mulle maitses, ära kala üle küpseta :)