Juustuvahvlid

Juustuvahvlid on mõeldud skandinaaviapärase vahvlirauaga küpsetamiseks. Kasuta head tugeva maitsega kõvemat juustu, nt rootslaste armastatud Västerbottensost® juustu.

Fotol on neid serveeritud ise tehtud õrnsoolalõhega.

Kogus
korralik vaagnatäis :)
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

100 g sulatatud võid

240 g nisujahu või speltapüüli

1 tl küpsetuspulbrit

100 g riivitud Västerbottensost® juustu või parmesani

0.5 tl soola

2 muna

4 dl piima

Valmistamine

Sulata või, lase jahtuda.

Sega suures kausis jahu, küpsetuspulber, sool ja riivitud juust. Lisa munad ja piim, sega vispliga ühtlaseks. Viimasena lisa jahtunud sulavõi, klopi uuesti tainas läbi.

Küpseta vahvlirauaga kuldpruunid ja krõbedad vahvlid, arvestades u 1 dl tainast ühe vahvli kohta.

Serveeri kohe, kuniks vahvlid on veel mõnusalt krõbedad!

LISA KOMMENTAAR

laura kelly
postitatud 13.05.2004 14:04

täitsa head:D