Krevetihautis kapparitega

Kapparid lisavad sellele lihtsale krevetihautisele mõnusat pikantsust.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 tomat

1 küüslauguküünt

1 sl oliiviõli

1 sidruni mahl

35 g purk nõrutatud kappareid

200 g krevette

värsket basiilikut

Valmistamine

Poolita tomat, eemalda seemned ja tükelda peeneks. Peenesta küüslauk

Kuumuta potis õli, lisa tomat ja küüslauk ning kuumuta veidi.

Lisa sidrunimahl ja kapparid. Lisa krevetid ja kuumuta.

Puista peale hakitud basiilik ning serveeri tainas küpsetatud veisefilee ja sidrunirisotoga.

Retsept on pärit ajakirjast Kodu & Aed (veebruar 2004)

LISA KOMMENTAAR