Cajun'i kanaribad

Vürtsikaid praetud kanafileeribasid võib serveerida nii põhitoiduna (neljale sööjale) kui ka suupistena (sel juhul jätkub neid kuuele).

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

500 g kanafileed

Cajuni maitseainesegu:

1 sl nisujahu

0.75 sl mahedat paprikapulbrit

0.5 tl küüslaugusoola

0.25 tl Cayenne'i pipart (nt Meira)

0.5 tl sibulapulbrit või -helbeid

0.5 tl jahvatatud valget pipart

0.5 tl musta pipart

0.5 sl kuivatatud punet

0.25 tl kuivatatud tüümiani e. aed-liivateed

Alternatiiv:

kasuta valmis Cajun'i maitseainesegu

Praadimiseks:

võid ja/või õli

Valmistamine

Lõika kanafileed 3-4 cm laiusteks ribadeks.

Sega kuivained omavahel ja veereta selles hoolega kanaribasid, nii et ribad oleksid üleni maitseaineseguga kaetud.

Kuumuta suurel pannil või-õli segu ja prae kanaribasid 8-10 minutit, neid aeg-ajalt pöörates, kuni kanaribad on kuldpruunid.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Milvi
postitatud 27.11.2003 18:41

Väga hea suupiste, kindlalt teen pidudeks

zoozi
postitatud 19.12.2010 11:49

Maitsvad!