500 g kanafileed
Cajuni maitseainesegu:1 sl nisujahu
0.75 sl mahedat paprikapulbrit
0.5 tl küüslaugusoola
0.25 tl Cayenne'i pipart (nt Meira)
0.5 tl sibulapulbrit või -helbeid
0.5 tl jahvatatud valget pipart
0.5 tl musta pipart
0.5 sl kuivatatud punet
0.25 tl kuivatatud tüümiani e. aed-liivateed
Alternatiiv:kasuta valmis Cajun'i maitseainesegu
Praadimiseks:võid ja/või õli
Lõika kanafileed 3-4 cm laiusteks ribadeks.
Sega kuivained omavahel ja veereta selles hoolega kanaribasid, nii et ribad oleksid üleni maitseaineseguga kaetud.
Kuumuta suurel pannil või-õli segu ja prae kanaribasid 8-10 minutit, neid aeg-ajalt pöörates, kuni kanaribad on kuldpruunid.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Cajun'i kanaribad
Vürtsikaid praetud kanafileeribasid võib serveerida nii põhitoiduna (neljale sööjale) kui ka suupistena (sel juhul jätkub neid kuuele).