400 g värsket kapsast
400 g hakkliha
1 sibul
2-4 viilu leotatud saia või 1 dl riivsaia
1 muna
1 sl nisujahu
panni määrimiseks võid
Peenesta kapsas, hauta väheses vees poolpehmeks. Nõruta.
Sega hakkliha hulka hautatud kapsas, leotatud sai või riivsai, muna ja hakitud sibul. Sega ühtlaseks massiks, lisa jahu, maitsesta soolaga. Vormi piklikuks rulliks, aseta see võitatud ahjupannile.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes tund aega, kuni roog on pealt kuldpruun.
Serveeri keedetud kartulite, toorsalati ja kastmega.
Retsept on inspireeritud Salme Masso hakkliha-kapsarulli retseptist raamatust "Kokaraamat" (1984). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Vau! See oli töeliselt maitsev mahlane hakkliharull. Ja valmib ka nii hölpsasti! Mina serveerisin seda rulli ahjukartulite, kastme ja peedi-küüslaugu salatiga. Mmmmm! Retseptis oli, et 1 sibul. Mina panin röstsibulat sisse ja see tegi maitse nii heaks.
Tõeliselt kerge ja maitsev, isegi meespere ja lapsed kiitsid.
Väga hea. Tegin 2 väiksemat pätsi.
Väga maitsev. Palju mahlasem ja mõnusam kui tavaline pikkpoiss. Kindlasti läheb kordamisele.
Maitsev ja mahlane.
Mõnus mahlane, pehme, kerge ja õrn (kasutasin seahakkliha).
See on hea argiõhtu toit, pojad armastavad ka!
Hakkliha-kapsarull
Kapsaga segatud pikkpoiss on maitsev argiroog.