Paku röstitud kõrvitsaseemneid niisama näksimiseks, kasuta suppide kaunistamiseks, salatites ning küpsetistes. Kasutada võib nii värskeid koorimata seemneid kui ka juba kooritud seemneid!
Soome ajakirjas MAKU soovitati üsna sarnast suupistet:
3 dl kõrvitsaseemneid
2 sl võid
2 sl (gluteenivaba) sojakastet
1 tl vürtsköömneid
0.5 tl purustatud musta pipart
0.25 tl Cayenne'i pipart
Eemalda seemned kestadest. Pruunista pannil võis. Lisa vürtsid, sega paar minutit.
Kuidas kõrvitsaseemneid puhastada? St kõrvitsast võetud ja pestud seemned ei ole ju valmis röstimiseks... Kunagi lapsena nokkisin neid sisusid välja, aga kas selleks on ka mingi mõistlik viis?
Röstitud kõrvitsaseemned
Paku röstitud kõrvitsaseemneid niisama näksimiseks, kasuta suppide kaunistamiseks, salatites ning küpsetistes. Kasutada võib nii värskeid koorimata seemneid kui ka juba kooritud seemneid!