Mädarõikakaste

Mädarõika-jahukaste sobib keedetud liharoogade, hakklihatoitude ja keedetud keele juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl nisujahu

2 sl rasva

4 dl lihapuljongit

2-3 sl mädarõigast

2-3 sl hapukoort

soola

suhkrut

Valmistamine

Kuumuta jahu rasvas helekollaseks, lisa lihaleem ja keeda 5-6 minutit. Siis lisa hapukoor, mädarõigas ja maitsesta.

Sobib keedetud liharoogade, hakkliharoogade ja keedetud keele juurde.

Loe veel:

Retsept on Salme Masso (koost.) raamatust "Kokaraamat" 1984. Pildid tegid Marii T. ja Hexy

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 25.04.2012 18:51

Mõnusalt mädarõikane,

Pille
postitatud 27.06.2023 18:31

Hexy tehtud foto ka:

Marii T.
postitatud 27.06.2023 18:29

Grillpannil praetud sea välisfilee maitsestatud soola ja santa maria chicken & steak, keedukartul ja soe mädarõikakaste :)