Mädarõika-jahukaste sobib keedetud liharoogade, hakklihatoitude ja keedetud keele juurde.
1 sl nisujahu
2 sl rasva
4 dl lihapuljongit
2-3 sl mädarõigast
2-3 sl hapukoort
soola
suhkrut
Kuumuta jahu rasvas helekollaseks, lisa lihaleem ja keeda 5-6 minutit. Siis lisa hapukoor, mädarõigas ja maitsesta.
Sobib keedetud liharoogade, hakkliharoogade ja keedetud keele juurde.
Retsept on Salme Masso (koost.) raamatust "Kokaraamat" 1984. Pildid tegid Marii T. ja Hexy
Mõnusalt mädarõikane,
Hexy tehtud foto ka:
Grillpannil praetud sea välisfilee maitsestatud soola ja santa maria chicken & steak, keedukartul ja soe mädarõikakaste :)
Mädarõikakaste
Mädarõika-jahukaste sobib keedetud liharoogade, hakklihatoitude ja keedetud keele juurde.