Linaseemnete ja sõstardega kaerahelbeputru võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt.
7 dl vett
2 dl kaerahelbeid
0.5 dl linaseemneid
2 dl musti sõstraid
0.5-0.75 dl suhkrut
Kuumuta vesi keemiseni, lisa kaerahelbed ja linaseemned. Hauta 10 minutit, aeg-ajalt segades.
Lisa valmis pudrusse katkitambitud sõstrad. Maitsesta suhkruga, serveeri kuumalt või külmalt koos piimaga. Ellen Arnoveri retsept, "Marjapudrud suvise magustoiduna"). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Väga maitsev puder,lisasin natuke ka soola,muidu oli mage.
zoozi tehtud foto:
Maitse poolest väga hea puder! Aga soovitan ainult neile, kes linaseemneid armastavad :P (teistele võib puder tunduda ootamatult limane/tatine).
Linaseemne-mustasõstrapuder
Linaseemnete ja sõstardega kaerahelbeputru võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt.