Linaseemne-mustasõstrapuder

Linaseemnete ja sõstardega kaerahelbeputru võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

7 dl vett

2 dl kaerahelbeid

0.5 dl linaseemneid

2 dl musti sõstraid

0.5-0.75 dl suhkrut

Valmistamine

Kuumuta vesi keemiseni, lisa kaerahelbed ja linaseemned. Hauta 10 minutit, aeg-ajalt segades.

Lisa valmis pudrusse katkitambitud sõstrad. Maitsesta suhkruga, serveeri kuumalt või külmalt koos piimaga.

Ellen Arnoveri retsept, "Marjapudrud suvise magustoiduna"). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 22.04.2010 08:39

Väga maitsev puder,lisasin natuke ka soola,muidu oli mage.

Pille
postitatud 02.09.2016 14:02

zoozi tehtud foto:

Kaare
postitatud 02.09.2016 10:47

Maitse poolest väga hea puder! Aga soovitan ainult neile, kes linaseemneid armastavad :P (teistele võib puder tunduda ootamatult limane/tatine).