Lambalihavorm

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g lambaliha (külmutatud praetükk)

õli

1.5 sl nisujahu

2 dl vett

1.5 dl pärlsibulaid

0.5 sl sojakastet

0.5-1 tl soola

1 tl tüümiani e. aed-liivateed

0.5 tl münti

0.5 tl purustatud roseepipart

1 dl 10% rõõska koort

Valmistamine

Lõika lambapraad põikipidi hästi õhukesteks viiludeks. (Kui kasutad külmutatud lambaliha, siis on seda hea viilutada veel poolkülmunult).

Pruunista lambalihaviilud kuumal pannil oliivõlis. Lisa jahu, vesi, pärlsibulad, maitseained ja rõõsk koor.

Küpseta kaetud ahjuvormis 200-kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit.

Serveeri küüslauguriisi või rosmariiniriisiga.

Soome Raisio retsept (Lammasruukku)

LISA KOMMENTAAR