500 g lambaliha (külmutatud praetükk)
õli
1.5 sl nisujahu
2 dl vett
1.5 dl pärlsibulaid
0.5 sl sojakastet
0.5-1 tl soola
1 tl tüümiani e. aed-liivateed
0.5 tl münti
0.5 tl purustatud roseepipart
1 dl 10% rõõska koort
Lõika lambapraad põikipidi hästi õhukesteks viiludeks. (Kui kasutad külmutatud lambaliha, siis on seda hea viilutada veel poolkülmunult).
Pruunista lambalihaviilud kuumal pannil oliivõlis. Lisa jahu, vesi, pärlsibulad, maitseained ja rõõsk koor.
Küpseta kaetud ahjuvormis 200-kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit.
Serveeri küüslauguriisi või rosmariiniriisiga. Soome Raisio retsept (Lammasruukku)
Lambalihavorm