Supisegu (soolatud köögivili)

Soolatud maitseköögivilju lisatakse toitudele väikestes kogustes ja eraldi soola enam ei lisata.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

300 g porgandeid

400 g pastinaaki

100 g sibulat või porrulauku

2-3 poolküpset tomatit

50-100 g juursellerit soovi korral

50 g petersellilehti

50 g petersellijuurt

1 kg segu kohta 200-250 g jämedat soola

Valmistamine

Puhasta köögiviljad ja aja läbi hakklihamasina. Lehtpetersell haki peenelt.

Sega saadud segu soolaga, pane purki. Säilita jahedas.

Nipid ja soovitused:

  • Soovi korral lisa segusse ka sibula- ja küüslauguseemneid. 

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Maalt ja hobusega
postitatud 04.06.2010 17:54

Hea idee!