Pese vajadusel tillioksad, nõruta ja nopi lehed ära. Tahenda tillivõrsed puhtal köögirätikul, siis haki noa või kääridega hästi peeneks.
Sega soolaga ning suru tihedalt väikestesse purkidesse. Purgid täida ääreni ja siis sulge!
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Vahel soolan tilli aga tavaliselt ikka sügavkülma.
Soolatilliga ahjukana on üks me pere lemmikuid.
Ema tegi lapsepõlves, jämesool ja till. Seda pandi keedetud praetud nõukaaegsete makaronide peale, võid vist kah, ja kuninglik söök missugune. Eriti headel hetkedel oli Bulgaaria ketšupit ka.
Maailma parim asi võiku peal on soolatill. Peabki jälle soolama :)
Jämesoolaga tegi minu vanaema ja mäletan et suppi enne ei soolatud, kui till sees.
Tilli soolamine
Lisa talvisel hooajal salatitele, suppidele ja teistele toitudele. Tavalist soola siis muidugi enam lisada pole vaja!