Pistaatsiakana mee-sinepikastmega

Ahjus küpsetatud paneeritud kanafileed hakitud pistaatsiatega. NB! Valmis kanale määritav kaste on üsna sinepine!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kana rinnafileed

4 sl nisujahu

2.5 dl hakitud soolaseid pistaatsiapähkleid

3 sl sulatatud margariini

2 kergelt klopitud muna

Kaste:

1 dl Dijoni sinepit

3 sl mett

Valmistamine

Kasta kanafileed esmalt sulamargariini sisse, siis paneeri jahus, kasta munasse ja viimasena veereta hakitud pistaatsiapähklites.

Tõsta võitatud 22x33 cm ahjuvormi ning küpseta 30 minutit 180-kraadises ahjus.

Sega mesi ja sinep ning määri saadud segu küpsetatud kanafileedele.

Allikas: Joan Michel, "The Hadassah Jewish Holiday Cookbook: Traditional Recipes from the Contemporary Kosher Kitchens". Foto tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 08.04.2009 20:04

Kasutasin kanakintsufileed, see mahlasem. Maitses väga hea, ainult et kaste oli minu jaoks terav. Aga muidu oli tõesti maitsev!

Ene
postitatud 21.07.2012 12:50

suurepärane retsept