Chapati leivad (1. variant)

Õhukesed täisterajahust pannileivad india köögist. Sobivad erinevate karriroogade kõrvale.

Kogus
8-10 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Leib/sai
Lisategevused

Koostisosad

250 g täisteranisujahu ja

tavalise nisujahu segu (nt 1:1)

0.5 tl soola

1.5 dl vett

1 sl õli

määrimiseks võid

Valmistamine

Sega kausis jahud, vesi, sool ja õli tainaks ja sõtku kergelt läbi, vajadusel lisa veel jahu. (Lase võimaluse korral pool tundi taheneda)
Jaota tainapäts 8-10 tükiks. Rulli tainatükid ümmargusteks õhukesteks ketasteks.
Kuumuta kuiv praepann tuliseks ja küpseta chapatid mõlemalt poolt pruunitäpiliseks.
Määri küpsed chapatid võiga ja serveeri kohe.
LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 24.01.2011 12:54

Lihtne teha ja väga mõnusad.