Kodused kevadrullid

Kodused kevadrullid juurviljade, kana või krevettidega.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Pannkoogitainas:

300 g nisujahu

100 g kartulitärklist

3 muna

vett

Täidis:

100 g riivitud kapsast

20 g riivitud porgandit

20 g hakitud sibulat

20 g tükeldatud paprikat

35 g tükeldatud keedu- või grillkana või keedetud krevette

Määrimissegu:

200 g nisujahu

100 g maisitärklist

0.5 tl küpsetuspulbrit

0.5 tl õli

soola ja musta pipart

veidi vett

Frittimiseks:

õli

Valmistamine

Valmista suhteliselt vedel pannkoogitainas. Prae suurel õlisel pannil õhuke pannkook nii, et see ei pruunistuks. Seejärel kasta kook jahu sisse ning laota taldrikule.

Sega kokku täidis ning kuumuta seda mõnda aega õlisel pannil. Kui soovid ainult juurviljatäidist, ära kana ega krevette lisa. Aseta veidi täidis pannkoogile ning rulli see kokku.

Kata rull paraja paksusega määrimisseguga ning pruunista see õlis.

Serveeri tükeldatud rullid värskekapsa- ja porgandisalatiga, lisaks tomati- ja kurgilõigud.

Retsept ilmus ajalehes Äripäev 31.8.2001. Pildi tegi TRIINPVR

LISA KOMMENTAAR

urmurr
postitatud 04.09.2006 14:29

väga eestipärane hiina - tavaliselt siiski on kevadrullitaigen riisijahust vöi filotaignast

Meringue
postitatud 16.02.2011 21:50

Tulemus oli täitsa maitsev. Samas mässamist oli sellega palju. Esiteks kulus mul täidist vähemalt 2x nii palju, kui nõutud, ning vajas kindlasti maitsestamist. Samuti jätaksin järgmine kord välja määrimissegu, kuna krõbedusele see väga kaasa ei aidanud, ning segu kippus pannile kõrbema. Aga nagu öeldud, tulemus oli hea, mõnusalt kodune versioon kevadrullidest.

laura
postitatud 13.06.2013 20:46

misasja?!