Riisihelbepuder

Riisiputru saab edukalt valmistada ka riisihelvestest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 l piima või vee ja piima segu

4 dl riisihelbeid

0,5 tl soola

soovi korral suhkrut

Valmistamine

Kuumuta piim keemiseni. Lisa riisihelbed ja keeta 4-5 minutit aeg-ajalt segades.

Maitsesta soolaga, soovi korral lisa ka suhkrut.

Pildi tegi Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 18.02.2016 10:41

Mulle on riisipuder alati maitsenud! Helvestest tuleb küll veidi teistmoodi puder, aga hea kiire variant, kui pole aega oodata, millal riis pehmeks keeb.

Pille
postitatud 18.02.2016 15:23

Riisipuder on meie laste üks lemmikputrusid ja kuigi "pärisriisist" keedetud puder meeldib neile rohkem, siis hommikuti ajab riisihelbepuder ka asja ära :)