Vahusta munad suhkruga heledaks kohevaks vahuks; vahustamise lõppfaasis lisa vaniljeekstrakt. Sõelu juurde jahu ja sega läbi.
Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja silu ühtlaseks.
Küpseta 200kraadise ahju keskosas umbes 12 minutit, kuni biskviit on helekollane. Võta biskviitpõhi ahjust välja ja kummuta suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile. Eemalda "küpsetatud" küpsetuspaber ja keera koos teise küpsetuspaberiga rulli. Lase jahtuda.
Kohupiimatäidise jaoks vahusta rõõsk koor suhkruga, siis sega juurde kohupiim ning moos. Määri kohupiimatäidis lahtirullitud biskviidile ning keera uuesti rulli.
Hoia kuni serveerimiseni külmkapis.
Rullbiskviit kohupiimakreemiga
Üks lihtsamaid rullbiskviidi variante, kus võib kasutada oma lemmikmoosi.