Grillitud kanamaks peekonis

Väikesed omapärased isutekitajad.

Kogus
24 tk
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

500 g pakk kanamaksa

150 g Ameerika peekonit

1 purustatud küüslauguküüs

paar värsket salveilehte või muud maitserohelist

Valmistamine

Lõika kanamaksad kaheks-kolmeks tükiks, nõruta hoolega. Sega kanamaksad hakitud küüslaugu ja maitserohelisega, lase veidi maitsestuda.

Keera kanamaksad peekoniviilude sisse ja vajadusel kinnita puutikuga. Pane grillpanniga kuuma grillahju 5-7 minutiks. Keera kanamaksad ringi ja grilli ka teiselt poolt 5-7 minutit.

Pildid tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa

LISA KOMMENTAAR