Pruunista riivleib ja suhkur pannil võis. Maitsesta kaneeliga ja lase täielikult jahtuda.
Sega kohupiim hapukoore ja suhkruga, maitsesta vanillisuhkruga.
Võta kuus magustoidupokaali ja puista põhjadele kiht jahtunud riivleiba. Tõsta peale õunamoosi ja seejärel kohupiimasegu. Siis uuesti riivleiba, õunamoosi ja kohupiimasegu, kuni kõik ained on otsas. Pealmiseks kihiks jäta leivapuru.
Serveeri kohe või lase esmalt paar tundi külmkapis maitsestuda.
Riivleiva tegin ise teraleivast. Praadimiseks võib ka vähem võid kasutada, kes liiga rammusat tulemust pelgab. Mahlane ja maitsev magustoit. Lastele meeldis.
Kohupiima-rukkileiva magustoit
Kihiline magusroog võis praetud rukkileiva, hapuka õunapüree ning kohupiimakreemiga.