Pelmeeniomlett

Lihtne ahjuroog pelmeenidest.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

pakk pelmeene

2 muna

0.5 dl piima

0.5 dl rõõska koort

soola ja musta pipart

riivitud muskaatpähklit

Serveerimiseks:

hakitud värsket maitserohelist

Valmistamine

Keeda pelmeenid valmis ja nõruta. Laota pannile.

Klopi munad lahti, lisa piim, rõõsk koor, maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga. Vala munasegu pelmeenidele. Küpseta 200-kraadises ahjus kuni omlett on hüübinud.

Puista peale hakitud maitserohelist ja serveeri.

  • Pille märkus: Tõlkisin selle retsepti (Omelette with Pelmeni) PetroSoyuz venekeelselt veebilehelt 2003. a. alguses ja panin koos fotoga Nami-namisse üles - ülaltoodud tekst on minu sõnastus. Huvitaval kombel ilmus sõna-sõnalt sama retsept 31.1.2004 SL Õhtulehes Kaire Kenki artiklis "Pelmeenid - Eestimaal armastatud hiinlased" :)

Loe veel:

Pildi tegi KOKKAMAS95.

LISA KOMMENTAAR