Makravõie

Krabipulkadest vm makratootest valmistatud leivamääre, mis sobib ka küpsiste katteks või aedviljade dipikastmeks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

230 g krabipulki vm makrat

0.5 dl majoneesi

hakitud värsket peterselli või tilli

1,5 tl sidrunimahla

Valmistamine

Pane kõik ained köögikombaini ja peenesta, kuni saad ühtlase võide.

Serveeri nt kreekeritel, röstsaial, diagonaalselt lõigatud pika saia viiludel. 

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 29.09.2015 09:05

Mõnus! Sidrun annab värskust.

Nef
postitatud 29.09.2015 09:50

Pilt (aprill 2010):