Ungari paprikakana

Ühe ungari rahvusroa, Paprikás Csirke, veidi lihtsustatud variant. Serveeri keedetud riisi, kartulite või nuudlitega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kana rinnafileed või kintsuliha

2 sl õli

2 sibulat

3 küüslauguküünt

2-3 sl paprikapulbrit

2 sl nisujahu

3 dl kanapuljongit

100-150 g hapukoort

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kanafileed ribadeks. pruunista potis õlis. Tõsta kanatükid kõrvale.

Lisa potti poolitatud ja viilutatud sibul ja prae umbes 5 minutit tasasel tulel. Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta veel paar minutit.

Tõsta pott tulelt, sega juurde jahu ja paprikapulber. Lisa pott kuum kanapuljong, sega hoolega läbi. Tõsta pott uuesti tulele, lisa kanatükid. Hauta tasasel tulel 15-20 minutit, kuni kanatükid on küpsed.

Tõsta pott tulelt, sega juurde hapukoor. Maitsesta kaste soola-pipraga ja serveeri.

LISA KOMMENTAAR