Valmista pärmitainas. Sulata pärm soojas piimas. Lisa pool jahust, sega ja lase tainal kerkida.
Siis lisa sool, suhkur, munakollased ja kardemon. Lisa ülejäänud jahu ja sõtku tainas ühtlaseks.
Lase tainal uuesti kerkida.
Rulli kerkinud tainas õhukeseks ja lõika vormiga tainarattad. Aseta tainarattad võitatud ahjuplaadile ja lase soojas kohas kerkida.
Täidise valmistamiseks aja kohupiim läbi sõela, lisa rõõsk koor, suhkruga vahustatud või ja munad. Maitsesta suhkru ja köömnetega.
Tõsta iga kerkinud tainaratta keskele lusikaga täidist.
Küpseta 200-kraadises ahjus kuldseks.
Pildi tegi VIKE.
Elu õpetab, et lapse kõrvalt on sageli veidi keerulisem küpsetada. Ehk siis panin õigel ajal ahju kinni (ehk siis sai ca 15 min), aga korbid jäid välja võtmata ning seetõttu said veidi kuivad. Muidu olid väga mõnusad.
Mulgi korbid
Viljandimaalt pärit kuulus küpsetis.