Taani hakk-kotletid

Taani hakk-kotletid ehk frikadeller valmistatakse vasika- ja seahakklihast. Mina olen kasutanud kodust hakkliha, sest vasikaliha on meil raske kätte saada.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g vasika- ja seahakkliha

3 sl nisujahu

2 sl riivsaia

1 hakitud sibul

1 muna

1 dl 10% rõõska koort

soola ja musta pipart

Praadimiseks:

õli

Valmistamine

Sega kõik ained omavahel ühtlaseks hakkmassiks, võimaluse korral lase 30 minutit jahedas maitsestuda.

Vormi pontsakad hakk-kotletid ning prae need mõõdukalt kuumal pannil mõlemalt poolt õlis kuldpruuniks (kontrolli, et kotletid oleksid läbinisti küpsenud!)

Serveeri köögiviljadega.

LISA KOMMENTAAR