150 g piima
150 g 10% rõõska koort e. kohvikoort
200 g maapirni
Tatra lameleib:200 g tatrajahu
150 g nisujahu
5 g seesamiõli
2 g soola
180 g vett
Kaunistuseks:värsket maitserohelist
Maapirni panna cotta
Koori maapirn, haki suuremateks tükkideks ja prae pannil kergelt läbi. Seejärel keeda piimaga pehmeks ja püreeri. Lisa koor ja lase segu läbi sõela potti ning kuumuta. Paisuta želatiin vastavalt pakil olevale õpetusele, pigista liigne vesi välja ja sulata segades püree hulka. Kata madalam vorm (16X16 cm) seest toidukilega ja vala segu vormi. Pane külmkappi tunnikeseks tahkuma. Lõika vormiga tahkunud massist ümarad ringid või noaga väikesed ruudukesed.
Tatra lameleib
Sega komponendid omavahel. Kui mass ei hoia hästi kokku, lisa veidi vett. Keera tainas toidukilesse ja pane 10–15 minutiks külmkappi. Jaga mass 40grammisteks pallideks ja et tainas kuivama ei hakkaks, keera iga pallike kilesse. Rulli pallid ükshaaval võimalikult õhukeseks, lõika välja ruudukujulised tükid ja küpseta 180kraadises ahjus umbes kümme minutit (ruudukesed peavad minema piisavalt krõbedaks).
Suupiste kokkupanek: Pane leivaruudule panna cotta ring või ruut ning säti peale veidi forellimarja ja ürdioksake.
Retsept ilmus ajalehes Õhtuleht (3.3.2018)
Maapirni panna cotta forellimarjaga tatra lameleival
Sellist suupistet pakkus Aasta Noorkokk 2017 Andra Holland 2018. aastal Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul.