Kitsejuustukõrsikud

Moodne võro köök - kitsõjuustikõrsigu. Kitsejuustukõrsikud sobivad hästi erinevate aperitiivide juurde.

Kogus
2 plaaditäit
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g pehmet kitsejuustu

1 dl vett

20 g presspärmi

1 tl soola

5-6 dl nisujahu

0,5 dl sulatatud võid

1 küüslauguküüs

peotäis kanepiseemneid

Valmistamine

Sega kõik ained ja lase tainal soojas kohas paar tundi kerkida. Vooli tainast meelepärase pikkusega kõrsikud ja lase neil enne ahjupanemist veel plaadil pool tundi kerkida. 

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10-15 minutit. 

Loe veel:

Retsept on raamatust "Võrokõisi köögi- ja söögiraamat"  (2014)

LISA KOMMENTAAR