Kihisev mustikajook

Põhjamaine kihisev mustikajook sobib hästi talvistele pidulaudadele. Alkoholivaba versiooni jaoks asenda vahuvein limonaadiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

330 ml Küllus ÖKO metsmustikanektarit

400 ml vahuveini või limonaadi

jääkuubikuid

Kaunistuseks:

veidi mustikaid

apelsiniviil

Valmistamine

Pane iga pokaali sisse paar jääkuubikut. Kalla pokaalidesse Küllus ÖKO metsmustikanektar ja vahuvein või limonaad.

Soovi korral lisa iga joogi sisse ka paar külmutatud mustikat ja näiteks apelsinisektor. 

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 22.12.2017 13:08

Tegime limonaadiga. Oli mõnus :)