Rösti rukkihelbed esmalt kuival kuumal pannil kergelt kuldseks ja aromaatseks.
Kuumuta potis piim, lisa purustatud porgandikrõpsud, kuivatatud jõhvikad, röstitud rukkihelbed ning maitse järgi soola-suhkrut. Kuumuta segades 3 minutit.
Siis kata pott kaanega ning hauta putru tasasel tulel umbes 3 minutit.
"Kasutan pudru valmistamiseks tuttavaid koostisosi: rukist, porgandit ja jõhvikaid. Porgandid on krõpsude kujul ja jõhvikad kuivatatud. Et anda pudrule kergelt mõnusat pähkli maitset, röstin eelnevalt rukkihelbeid kuival pannil mõne minuti. Serveerida võib putru soolavõi või koduse keedetud maasikamoosiga. Kõik see kokku annab mõnusa ja väärt toidu, millega on tore oma päeva alustada. See puder maitseb ka lastele!"
Puder röstitud rukkihelveste, porgandikrõpsude ja kuivatatud jõhvikatega.
Selle pudruretseptiga võitis Triinu Võsu Herkuless 2017 Parima Pudrumeistri tiitli.