Sarvesaiad skyri ja röstitud ploomidega

Veidi luksuslikum hommikusöök skyri või paksu jogurti ja röstitud ploomidega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

4 croissant'i e. sarvesaia

300 g skyri või paksu jogurtit

250 g röstitud ploome

25 g mandlilaaste

Valmistamine

Valmista esmalt ploomid selle retsepti järgi.

Rösti mandlilaastud kuival kuumal pannil, lase jahtuda. Lõika soojendatud sarvesaiad pooleks, määri alumistele pooltele skyr, tõsta peale röstitud ploomid. Nirista peale veidi röstitud ploomide vanillisiirupit ja puista peale mandlilaastud.

Kata pealmiste sarvesaiapooltega ja serveeri kohe.

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiins Anni.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 15.05.2017 15:50

Äärmiselt mõnus! Need ploomid on imehead ja sobivad õhulise sarvesaia vahele koos hapuka skyriga nii hästi!