Röstitud ploomid

Pruuni suhkruga röstitud ploomid sobivad hästi nt jogurti ja müsli lisandiks. Kasuta suuri ümmargusi ploome.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g suuri ploome

50 g demerara või muscovado või fariinsuhkrut

0,5 vanillikauna seemned

Valmistamine

Lõika ploomid pooleks või neljaks, eemalda kivid. Sega ploomisektorid suhkru ning vanilliseemnetega läbi, vala ahjuvormi.

Rösti 200°C ahjus 20-30 minutit (oleneb ploomide suurusest ja küpsusastmest!).

Serveeri kas kuumalt või jahtunult.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

ErleS
postitatud 19.09.2010 21:15

Kuna tavalist pruuni suhkrut ei olnud, kasutasin fariinisuhkrut. Maitsesid hästi, aga veel paremini oleks ilmselt maitsenud külma vaniljejäätisega

Pille
postitatud 15.05.2017 12:53

ErleS saatis sellise pildi:

Martiina
postitatud 15.05.2017 11:13

Väga hea magustoitude lisand / koos jäätisega ise hea magustoit! Suvel kindlasti menüüs!