Narva silmud Kongo kartuli ja kergsoola kurgiga

Sellist suupistet pakkus Põhjala Cateringi peakokk Dmitri Britikovski 2017. aastal Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul.
Täpseid koguseid peakokk ei andnud, nii et saate ise nuputada huvi korral :)

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

lillat kartulit (nt Blue Congo)

röstitud silmusid

marineeritud kurki või õrnsoolakurki

valget veini (nt Riesling)

agar-agarit

kuskussi

värsket maitserohelist

Valmistamine

Valmista keedetud kartulist püree. Rulli kartulipüree lauale lahti, ja pane keskele silmud. Moodusta rull nagu tehakse sushi rulle.

Seejärel lõika rullist sobiva suurusega tükid. Iga saadud tüki peale aseta kurgiviil. Kasta iga rull tardainega kuumutatud valgesse veini ja lase tekkida ümber suupistel želeekiht.

Keeda cous-cous ja sega see kokku värskete ürtidega. Lisa saadud salatit iga suupiste peale.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR