Kilukeerud

Väikesed soolased pirukad. Siin on hea kasutada väikeseid lehttainaplaate.

Kogus
u 20 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

300 g pärmi-lehttainast

karp vürtsikilu fileesid

Valmistamine

Rulli lehttainaplaat jahusel laual veidi õhemaks, siis lõika umbes 1,5  cm laiusteks ribadeks. Lõika kilufileed pikuti pooleks, aseta igale tainaribale kaks fileepoolikut. 

Keera nüüd iga tainariba ettevaatlikult keerdu ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. 

Küpseta 200-kraadises ahjus u 15 minutit, kuni tainas on küpsenud kuldseks ja krõbedaks. 

Retsept on mugandatud Pereköögist. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 02.01.2017 13:42

Serveerisime aastavahetuse laual, kilusõpradele meeldisid!

Helen
postitatud 26.02.2017 18:13

Päris keeruline oli kilusid taina vahele keerata - need on ju nii libedad! Valmis said, aga ise kilu ei söö - seega maitset kommenteerida ei oska :)

Anneli Lipp
postitatud 21.03.2020 21:37

Järgi proovitud ja väga maitsvad!