Kuulus Kreeka jogurtikaste värske kurgi ja rohke küüslauguga.
380 g Kreeka jogurtit (nt Saare Kreeka jogurt 10%)
1 sl oliiviõli
1-2 küüslauguküünt
soola ja valget pipart
1 pikk kurk
0.5 tl soola
Riivi kurk jämedalt. Puista soola peale ja lase 15 minutit tõmmata. Vala tekkinud vedelik minema.
Sega kausis jogurt, õli ja purustatud küüslauk. Lisa kurk, maitsesta pipra ja soolaga. Lase pool tundi külmikus maitsestuda.
Serveeri külmalt.
Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Elu parim asi kui seda õieti teha .
Kasutasin Kreeka jogurtit.Imehea!
Meil vanem generatsioon ka sõi ja kiitis :)
Tegin sõbrannadele õhtusöögi ja seda kiideti väga-väga!!!
Mõnus!
Väga hea! Laps sõi leivakrõpsudega ja kiitis heaks!
Just eile sai tehtud :)
Kallis Nami-Naomi, Mis kotletid need kõrval on? Kas saaks retsepti palun? Aitäh!
Tzatziki
Kuulus Kreeka jogurtikaste värske kurgi ja rohke küüslauguga.