Praetud angerjafileed

Hollandipärane viis värske angerja valmistamiseks - gebakken paling.

Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg nahata angerjafileed

soola

nisujahu

riivsaia

praadimiseks võid

Garneering:

sidrunit

värsket peterselli

lehtsalatit

Serveerimiseks:

Hollandi kastet

Valmistamine

Maitsesta angerjafileed soolaga, lase umbes pool tundi sõelal seista. Patsuta kuivaks, veereta jahus ja riivsaias. 

Sulata pannil või parajalt tugeval kuumusel. Pruunista angerjafileed mõlemalt poolt kiiresti. Maitsesta soola-pipraga.

Garneeri sidruniviilu ja peterselliga, kõrvale paku lehtsalatit ning Hollandi kastet.

LISA KOMMENTAAR