Hollandipärane viis värske angerja valmistamiseks - gebakken paling. Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.
Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.
1 kg nahata angerjafileed
soola
nisujahu
riivsaia
praadimiseks võid
sidrunit
värsket peterselli
lehtsalatit
Hollandi kastet
Maitsesta angerjafileed soolaga, lase umbes pool tundi sõelal seista. Patsuta kuivaks, veereta jahus ja riivsaias.
Sulata pannil või parajalt tugeval kuumusel. Pruunista angerjafileed mõlemalt poolt kiiresti. Maitsesta soola-pipraga.
Garneeri sidruniviilu ja peterselliga, kõrvale paku lehtsalatit ning Hollandi kastet.
Praetud angerjafileed
Hollandipärane viis värske angerja valmistamiseks - gebakken paling.
Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.