Hõrk kohafilee maitsvas juustupaneeringus maitseb kindlasti ka lastele! Proovi näiteks leedukate legendaarset Džiugas juustu, nt 24 kuud laagerdunud varianti!
Valmista esmalt remulaadkaste, tõsta jahedasse maitsestuma.
Maitsesta kohafileed kergelt soolaga. Sega riivsai ja riivitud juust. Kasta kalafileed esmalt jahusse, siis lahtiklopitud munasse ja viimasena suru mõlema küljega juustu-riivsaiasegu sisse.
Kuumuta suurel pannil või, aseta fileed pannile, nahk pealpool. Prae mõõdukalt tugeval kuumusel paar-kolm minuti, kuni kala on kuldpruunt; siis pööra ringi ja prae ka naha poolt.
Serveeri remulaadi, keedetud varajaste kartulitega ja sidrunisektoritega.
Krõbedas juustupaneeringus koha
Hõrk kohafilee maitsvas juustupaneeringus maitseb kindlasti ka lastele! Proovi näiteks leedukate legendaarset Džiugas juustu, nt 24 kuud laagerdunud varianti!