Krõbedas juustupaneeringus koha

Hõrk kohafilee maitsvas juustupaneeringus maitseb kindlasti ka lastele! Proovi näiteks leedukate legendaarset Džiugas juustu, nt 24 kuud laagerdunud varianti!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 x 150 g kohafileed

soola

nisujahu

1 lahtiklopitud muna

1 dl riivsaia

1 dl peenelt riivitud Parmesani

praadimiseks võid

Serveerimiseks:

remulaadkastet

sidrunit

Valmistamine

Valmista esmalt remulaadkaste, tõsta jahedasse maitsestuma. 

Maitsesta kohafileed kergelt soolaga. Sega riivsai ja riivitud juust. Kasta kalafileed esmalt jahusse, siis lahtiklopitud munasse ja viimasena suru mõlema küljega juustu-riivsaiasegu sisse. 

Kuumuta suurel pannil või, aseta fileed pannile, nahk pealpool. Prae mõõdukalt tugeval kuumusel paar-kolm minuti, kuni kala on kuldpruunt; siis pööra ringi ja prae ka naha poolt. 

Serveeri remulaadi, keedetud varajaste kartulitega ja sidrunisektoritega. 

Retsept on mugandatud Allt om Mat lehelt (Dubbelpanerad gösfilé med remouladsås).

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 09.07.2016 15:44

Imehea!!! Lapsed (3,5,7) võtsid ka kõik juurde. Koha on muidugi väga maitsev valge lihaga kala, kallivõitu lihtsalt..

Katariina
postitatud 09.07.2016 21:48

Ainult koha söökski, uskumatult maitsev kala. See pilt on lihtsalt vastupandamatu - näen unes ka :)