Varasuvine smuuti

Kevadsmuutisse on lisatud noori võililleõisi ja naadilehti. Anne Kallas soovitab seda smuutit süües mõelda sellest kui toidust ja mitte joogist ning smuuti hästi läbi närida. Siis saad kõhu mõnusasti täis ja energiat kogu päevaks. 

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 suur peotäis noori helerohelisi naadilehti

1 väike peotäis noori võililleõisi

2 küpset banaani

2 küpset avokaadot

1 väike peotis astelpajumarju (võivad olla külmutatud)

Valmistamine

Pane kõik komponendid kannmikserisse ja püreesta ühtlaseks (võid kasutada ka saumikserit). Kui smuuti liiga paks tundub, võid lisada vett.

Tõsta segu kaussidesse või kalla klaasidesse ja naudi.

Retsept on mugandatud Kadi Toompere raamatust "Jooga köögis (1): Retsepte & soovitusi tervemaks eluks" (Varrak, 2015). See siin on joogaõpetaja ja joogafestivali korraldaja Anne Kallase lemmikretsept. Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 03.05.2016 15:45

Tegin blenderis, seega närima ei pidanud. Aga väga paks segu tuli küll, lisasin vett. Astelpaju oleks võinud isegi rohkem panna, oleks hapukam tulnud. Muidu banaanist ja avokaadost pehme ja siidine. Naati ja võilille otseselt ei tundnud. Alguses oli veidi võõras, aga paha ka ei olnud :)