Eton Messi ainetel valminud magustoit kirsside, beseeküpsiste ning vahukoorega.
3 dl 35% rõõska koort
2 tl tuhksuhkrut
1 tl vanilliekstrakti
100 g beseeküpsiseid
200 g puhastatud ja poolitatud kirsse (nt Härmavili kirsid)
Kui kasutad külmutatud kirsse (nt Härmavili kirsid), siis lase neil esmalt sulada.
Klopi rõõsk koor suhkru ja vanilliekstraktiga vahule. Sega juurde katkisurutud beseeküpsised ning kolmveerand kirssidest.
Jaota magustoidupokaalidesse, kaunista ülejäänud kirssidega ja serveeri.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
(1794/4079)
Tegin kompotikirssidega. Maitsev!
Tundub väääga maitsev...
Kirsi-beseemaius
Eton Messi ainetel valminud magustoit kirsside, beseeküpsiste ning vahukoorega.