Kirsi-beseemaius

Eton Messi ainetel valminud magustoit kirsside, beseeküpsiste ning vahukoorega. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

3 dl 35% rõõska koort

2 tl tuhksuhkrut

1 tl vanilliekstrakti

100 g beseeküpsiseid

200 g puhastatud ja poolitatud kirsse (nt Härmavili kirsid)

Valmistamine

Kui kasutad külmutatud kirsse (nt Härmavili kirsid), siis lase neil esmalt sulada. 

Klopi rõõsk koor suhkru ja vanilliekstraktiga vahule. Sega juurde katkisurutud beseeküpsised ning kolmveerand kirssidest.

Jaota magustoidupokaalidesse, kaunista ülejäänud kirssidega ja serveeri. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

(1794/4079)

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 19.11.2015 14:51

Tegin kompotikirssidega. Maitsev!

Helle Ruutopõld
postitatud 22.11.2017 22:15

Tundub väääga maitsev...