Vürtsikilutartar

Sellise roa valmistas MEKKi ja Konradi peakokk Rene Uusmees Saku Pühadepruuli kõrvale.
Serveeri vürtsikilutartari näkileivatükikestel.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

10 vürtsikilufileed

1 sl hakitud värsket tilli

1 sl hakitud värsket murulauku

1 sl hakitud punast sibulat

1 riivitud keedetud muna

tilk õli

sidrunimahla

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

näkileiba

Valmistamine

Haki kõik komponendid peeneks. sega omavahel.

Serveeri näkileivatükikestel. 

Rene Uusmehe retsepti testis ja pildistas Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 22.02.2017 11:47

Minu jaoks oli natuke vänge, aga ma ei armasta ka väga toorest sibulat ja soolast kilu.

Marina
postitatud 24.02.2020 19:54

Kuluks väike sorts majoneesi,tuleks mahlasem

Renee
postitatud 11.11.2020 18:49

Väga maitsev! Olen teinud ka supilusika täie hapukoorega ja ka väga mõnus ja mahlasem natuke