Sellise roa valmistas MEKKi ja Konradi peakokk Rene Uusmees Saku Pühadepruuli kõrvale. Serveeri vürtsikilutartari näkileivatükikestel.
10 vürtsikilufileed
1 sl hakitud värsket tilli
1 sl hakitud värsket murulauku
1 sl hakitud punast sibulat
1 riivitud keedetud muna
tilk õli
sidrunimahla
soola ja musta pipart
näkileiba
Haki kõik komponendid peeneks. sega omavahel.
Serveeri näkileivatükikestel.
Rene Uusmehe retsepti testis ja pildistas Nami-Nami toimetaja Kaare.
Minu jaoks oli natuke vänge, aga ma ei armasta ka väga toorest sibulat ja soolast kilu.
Kuluks väike sorts majoneesi,tuleks mahlasem
Väga maitsev! Olen teinud ka supilusika täie hapukoorega ja ka väga mõnus ja mahlasem natuke
Vürtsikilutartar
Sellise roa valmistas MEKKi ja Konradi peakokk Rene Uusmees Saku Pühadepruuli kõrvale. Serveeri vürtsikilutartari näkileivatükikestel.