Sega hakkliha hulka vesi, hakitud soolapekk, peenestatud küüslauk. Maitsesta hakkmass soola-pipraga ning sega hoolega läbi. Vormi hakkmass väikesteks ovaalseteks kotlettideks, paneeri riivsaias.
Prae õlis küpseks ja kuldpruuniks.
Kõrvale paku ahjukartuleid, juurde peaks pakkuma ka veidi sulatatud veiserasva :)
Olen mina kotlette oma elus teinud palju ja igasuguseid kuid need kullakesed siin trumpasid kõik üle! tegin ilma soolapekita.Lihtsad teha,vähe komponente ja ideaalsed toiduks! järgmine kord teen rohkem
Kotletid osutusid nii populaarseks, et 500 gr haklihaga ei ole mõtet meie 4-liikmelise perekonna puhul üldse proovida, raudselt tuleb rohkem teha.
Pille
postitatud 19.08.2015 19:25
Jeti, tore lugeda, et kotletid popid olid - ja vabandused, et pidid komponentide järjestuse ise õigesti paika panema. Väike bugi, tegeleme parandamisega!
Poltaava kotletid
Котлети полтавські - soolapekiga maitsestatud veiselihast hakk-kotletid Ukraina moodi. Maitset annab küüslauk.