Tšehhi retsept. Serveeri liha ja/või keedetud munade ja kartulitega.
1 keskmise suurusega sibul
3 sl võid
0,25 tl paprikapulbrit
450 g rohelisi aedube
soola
1 dl vett
2 sl nisujahu
1 dl Saare hapukoort
Lõika oad 2,5 cm pikkusteks tükkideks.
Hauta sibul võis klaasjaks, lisa paprikapulber, oad, sool ja vesi.
Sega jahu hapukoorega ja lisa ubadele. Sega. Hauta 5 minutit.
Retsept on Joza Brizova raamatust "Czechoslovak Cookbook" 1965. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
ma pole just kõige suurem aedubade fänn aga see oli küll päris hea amps
Tõesti maitsev kaste, saab kiiresti valmis.
Meile meeldis!
Itakene saatis 2010. a sellise pildi:
Aedoad paprikaga
Tšehhi retsept. Serveeri liha ja/või keedetud munade ja kartulitega.