Aedoad paprikaga

Tšehhi retsept. Serveeri liha ja/või keedetud munade ja kartulitega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 keskmise suurusega sibul

3 sl võid

0,25 tl paprikapulbrit

450 g rohelisi aedube

soola

1 dl vett

2 sl nisujahu

1 dl Saare hapukoort

Valmistamine

Lõika oad 2,5 cm pikkusteks tükkideks.

Hauta sibul võis klaasjaks, lisa paprikapulber, oad, sool ja vesi.

Sega jahu hapukoorega ja lisa ubadele. Sega. Hauta 5 minutit.

Loe veel:

Retsept on Joza Brizova raamatust "Czechoslovak Cookbook" 1965. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 28.05.2013 16:19

ma pole just kõige suurem aedubade fänn aga see oli küll päris hea amps

Hexy
postitatud 24.01.2016 10:25

Tõesti maitsev kaste, saab kiiresti valmis.

Ilse
postitatud 22.01.2024 10:35

Meile meeldis!

Pille
postitatud 22.01.2024 10:40

Itakene saatis 2010. a sellise pildi: