Vahukoor (põhiretsept)

Vahukoor on lihtne ja sobiv lisand mitmesugustele magusroogadele (kissellid, kompotid, magussupid, tarretised).

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl 35% rõõska koort

1-3 tl suhkrut

0.5 tl vanilliekstrakti

Valmistamine

Hästi külm rõõsk koor vahusta suhkruga tugevaks vahuks, soovi korral maitsesta vähese vanilliga. Ettevaatust vahustamise lõpu poole - ülevahustatud rõõsk koor muutub kergesti võiks!

Serveeri vahukoort küpsiste, rullbiskviidi, keedise, värskete ja kompotimarjade-puuviljadega, hakitud pähklitega, röstitud kaerahelveste või röstitud riivleivaga jne.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 15.10.2015 10:11

Kasutaja NEF saatis kunagi (2010) sellise kena pildi:

Eron
postitatud 07.07.2021 21:50

Väga hea