Sega jahust, rasvainest, soolast ja veest kiiresti ühtlane tainas. Suru tainas madalaservalise vormi põhjale ja servadele. Küpseta 15 minutit 200-kraadises ahjus.
Hauta sibula-kapsasegu väheses võis, maitsesta karri ja soolaga.
Kalla täidis vormi ja peale vala munapiim. Munapiima peaks olema nii palju, et paistaks pealmise sibula-kapsakihi alt.
Taignasse lisasin vett umbe 1 spl täie juurde, 0,5 sl ei hahaknud tainas veel kokku. Karri asemel kasutasin vürtsköömenit ja lisasin ka kukeseeni. Pirukas oli maitsev nagu alati.
Tegin taigna natuke teistsuguse, panin kaerahelbeid ja riivitud porgandit sisse, jagu seega vähem. Väga maitses, just karri andis hea maigu - järgmine kord panen julgemaltki :)
Rabe kapsa-sibulapirukas
Muretainapõhjal pirukas, mille täidisesse on lisatud maitseks veidi karripulbrit.