Maitseid saad varieerida erimaitselisi toorjuuste kasutades. Samast segust võib valmistada ka hakk-kotlette.
1 sibul
1 sl võid
0.5 dl riivsaia
0.75 dl vett
400-500 g hakkliha
1 muna
170 g Saaremaa toorjuustu (nt karulaugu või röstsibula)
1 tl soola
paprikapulbrit või grillmaitseainet
õli
Koori ja haki sibul, pruunista kergelt võis.
Sega vesi ja riivsai, lase veidi paisuda.
Sega kõik ained omavahel ja vormi lihapallikesed.
Prae pannil mõõdukal kuumusel ümberringi kuldpruuniks.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Mahlased ja mõnusad
Kasutaja Üllekas on saatnud ka pildi, seda juba aastal 2011:
Kas toorjuust paneb taigna sisse ka?
Inna, toorjuust läheb hakkmassi hulka!
Mahlased ja maitsvad!
Head pehmed. Ka yksikute hammastega lapsed saavad nii liha nosida :)
Maitsesid imehästi. Riivsaia asemel lisasin riivleiba ja praadimise asemel tegin ahjus.
Mahlased hakklihapallid toorjuustuga
Maitseid saad varieerida erimaitselisi toorjuuste kasutades. Samast segust võib valmistada ka hakk-kotlette.