Mahlased hakklihapallid toorjuustuga

Maitseid saad varieerida erimaitselisi toorjuuste kasutades. Samast segust võib valmistada ka hakk-kotlette.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sibul

1 sl võid

0.5 dl riivsaia

0.75 dl vett

400-500 g hakkliha

1 muna

170 g Saaremaa toorjuustu (nt karulaugu või röstsibula)

1 tl soola

paprikapulbrit või grillmaitseainet

Praadimiseks:

õli

Valmistamine

Koori ja haki sibul, pruunista kergelt võis.

Sega vesi ja riivsai, lase veidi paisuda. 

Sega kõik ained omavahel ja vormi lihapallikesed. 

Prae pannil mõõdukal kuumusel ümberringi kuldpruuniks.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 09.05.2011 19:34

Mahlased ja mõnusad

Pille
postitatud 27.01.2016 21:59

Kasutaja Üllekas on saatnud ka pildi, seda juba aastal 2011:

Inna
postitatud 28.01.2016 17:53

Kas toorjuust paneb taigna sisse ka?

Pille
postitatud 28.01.2016 18:30

Inna, toorjuust läheb hakkmassi hulka!

Kaare
postitatud 01.02.2016 22:14

Mahlased ja maitsvad!

Nimetu
postitatud 14.11.2016 20:54

Head pehmed. Ka yksikute hammastega lapsed saavad nii liha nosida :)

Kerson
postitatud 31.10.2017 21:52

Maitsesid imehästi. Riivsaia asemel lisasin riivleiba ja praadimise asemel tegin ahjus.