Haugifilee peekoniga

Väikesed soolased ampsud, sobiksid hästi õlle kõrvale. 

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 haugifilee

0.5 dl oliiviõli

sidrunimahla

tilli

soola ja musta pipart

10 viilu toorsuitsupeekonit

Valmistamine

Sega oliiviõli ja värskelt pressitud sidrunimahl, maitsesta soola, pipra ja hakitud tilliga. 

Lõika haugifilee umbes 2 cm laiusteks tükkideks. Pane kalatükid marinaadi ning lase paar tundi külmkapis maitsestuda. 

Keera maitsestatud haugiviilud peekonisse, lüki vardasse. Grilli, kuni kala on küps. 

Retsept on Harri Ilvese raamatust "Grillime aasta ringi" (2008). Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 30.05.2016 19:52

Väga mõnusad ampsud!